"Lähdin Joensuusta onnellisena ja varmistuksia saaneena, mutta hämmentyneenä ja ihmetellen. Mitä lähemmäs kotikaupunkia saavuin, alkoivat väsyneessä päässäni "järki-mieli"/vanhat ajatusmallit/pelot kieputtamaan mutkille kaiken pyhää yksinkertaisuutta, selkeyttä ja rakkaudellisuutta. Käytännön maadoittavien toimien (siivous ja ruuanlaitto) lomassa, kotini turvassa, kuuntelin tallenteen tapaamisestamme. Ja jestas!!! Kaikki kummallisten ajatuskuvioiden ja "järjen" kehittämät pelot, kyseenalaistukset ja nurinkiertämiset sulivat silkkana höpöhöpönä pois!!! Kohtaamisemme aitous, lämpö ja uteliaisuus, edesmenneen omaiseni läsnäolo ja turvallinen, tutkivan utelias tunnelma palasivat! Rakkaudellisuus, välittäminen ja lämpö syttyivät sykkimään kuuntelutilanteeseen elävinä. Reiki-energia alkoi virrata minua keinuttaen... kiitollisuus, rakkaus, ilo... ymmärrys täyttivät minut.

Kuuntelin itsereflektiivisesti ja uteliaana omia kysymyksiäni, ymmärsin niiden kautta omaa ajatteluani uudella tavalla. Sain tallennetta rauhassa kuunnellen todella, todella paljon enemmän irti sinun vastauksistasi kuin kertakuulemalla paikan päällä! Ymmärrykseni laajeni rauhoittaen minua. Kaikki avautui esiin monin kerroin merkityksellisempänä ja selkeämpänä, viestit erottuivat johdonmukaisina ja auttavina esiin. Kokonaisuudesta paljastui koko ajan enemmän kerroksia ja tärkeää asiaa. Ymmärrän nyt uudella tavalla asioita, joita olen vatvonut vuosikausia! Kaikki aiheet ja teemat, joista puhuimme, avautuivat minulle erittäin paljon laajemmin. Keskustelumme vahvistamat positiiviset tunteet, rakkaus, toivo ja hyvä mieli, palasivat "järkiajatusten" tilalle. Kuunnellessa minua nauratti ja itketti, tunsin lohtua ja lämpöä. Tallenne on kerta kaikkiaan HOITAVA KOKONAISUUS…

Olen taas matkalla ja kirjoitan tätä junassa, pyyhin vaivihkaa liikutuksen ja rakkauden nostamat kyyneleet silmistäni itsekseni hymyillen... KIITOS Laila! Olet näkijä paikallaan…! Sinulla on niin lämmin sydän! Olen kiitollinen näistä ihmeellisen upeista kokemuksista, jotka saimme näiden vaihtareiden myötä kokea! Vaikka kirjoitin sinulle nämä usean sataa sanaa, jään sanattomana näiden tapahtumien äärelle… Rauhallisena, toiveikkaana ja iloisen uteliaasti tulevaan suhtautuen!"