(Toukokuussa tarjous aikaisemmin keskustelun maksaneille .)

Työkaluna tietoisuus -ohjaus auttaa sinua  ymmärtämään ajatusenergiasi voiman ja käyttämään sitä työkaluna. Nykytiede sanoo, että ” energia vetää puoleensa samankaltaista energiaa, joten se, mihin tietoisesti energiasi keskität, toteutuu”.

Työkaluna tietoisuus -ohjaus auttaa sinua vahvistamaan uskoasi ajatusenergialla luomiseen. Raamattu sanoo, että ”jos teillä olisi uskoa sinapinsiemenenkään verran, niin te voisitte sanoa tälle vuorelle 'siirry täältä tuonne', ja se siirtyisi”.

****************
Keskustelun voit varata myös ilman sen kummempaa aiheen määrittelyä, ihan vain siksi, että tunnet siihen tarvetta. Tutustu ohjaukseeni, joka saattaa antaa yllättävääkin pohdittavaa.

Ainon viesti ohjauksen jälkeen:

"Kaikki mitä tänään juttelit, oli mulle tärkeää ja antoisaa – kiitos tosi paljon!! Tykkään siitä, että haet pohjaa myös tieteestä ja olet jalat maassa. Kiitti myös nauhoitteesta."

                                                              ****************

Ohjauskeskustelu puhelimitse, n. 1 tunti. VARAA TÄSTÄ

Saat keskustelun tallenteena + mahdollisia kirjavinkkejä, joista sinulle on hyötyä.

Ohjauspaketti / puhelimitse, 2 x n. 1 tunti. VARAA TÄSTÄ

Paketin myötä voit ottaa yhteyttä anteeksi pyytelemättä sen jälkeen, kun olet sulatellut ensimmäistä keskustelua ja siinä heränneitä ajatuksia. Saat tallenteen kummastakin osiosta.