Share |

TYÖKALUNA TIETOISUUS -ohjauskeskustelut

(osallistu lokakuun ohjauskeskustelun arvontaan)

Mitä ohjauskeskustelu antaa?

Ohjaus auttaa sinua näkemään asiat uusista näkökulmista, avartamaan käsitystäsi elämästä, löytämään iloa ja hengittämään helpommin, vapautumaan mielen kahleista ja ymmärtämään, että tietoisuutesi työkaluksi valjastamalla "olet oman onnesi seppä".

Milloin ohjauskeskustelu on paikallaan?

Luokseni ohjaudutaan yleensä silloin, kun elämänmenon ohjakset tai suunta on hakusessa, asioista on vaikea päästä yli, irti ja eteenpäin, olemassaolon peruskysymykset ja kaipaus henkisyyteen pyörivät mielessä tai "mulle vain tuli sellanen tunne". Käytän ilmaisua ohjaudutaan, koska näkymätön maailma tuntuu toimivan jo tässä vaiheessa, ei vain ohjaustapahtumassa, jossa se usein on voimakkaasti läsnä.

Millaista ohjaukseni on?

Ohjaus on keskustelua rennossa mutta vakavasti otettavassa ilmapiirissä. Siinä yhdistyvät

1.pitkän opettajankouluttajauran tuoma ohjaustaito

2.omien kokemusten ja tutkitun tiedon kautta jäsentynyt ymmärrys tietoisuudesta (ks. Haen selitystä)

3 vähitellen vahvistunut selvätietoisuus eli herkkyys aistia näkymätöntä (lue kuvauksia).

Tarkempi esittely ohjauksesta kuunneltavissa tästä.


TYÖKALUNA TIETOISUUS -OHJAUSTEN VAIHTOEHDOT

Ohjauskeskustelu puhelimitse, n. 1 tunti. VARAA TÄSTÄ

Saat keskustelun tallenteena omaan käyttöösi + mahdollisia kirjavinkkejä, joista sinulle on hyötyä.

Palautetta "Sain tallennetta vielä omassa rauhassa kuunnellen todella, todella paljon enemmän irti sinun vastauksistasi kuin vain kertakuulemalla paikan päällä! Ymmärrykseni laajeni rauhoittaen minua. Kaikki avautui esiin monin kerroin merkityksellisempänä ja selkeämpänä, viestit erottuivat johdonmukaisina ja auttavina esiin. Kokonaisuudesta paljastui koko ajan enemmän kerroksia ja tärkeää asiaa. Ymmärrän nyt uudella tavalla asioita, joita olen vatvonut vuosikausia!"

Ohjauspaketti / puhelimitse, 2 x n. 1 tunti. VARAA TÄSTÄ

Saan ohjauksessa olleilta viestejä ja soittoja: "Juteltiin jo kerran, sorry, jos häiritsen, mutta vielä mietin...", "En ole nyt varannut aikaa, mutta toukokuussa tapasimme. ja silloin..", "Kirjavinkkisi herättajatuksia, oisko sulla hetki aikaa...". Paketin myötä voit ottaa yhteyttä anteeksi pyytelemättä sen jälkeen, kun olet sulatellut ensimmäistä keskustelua ja siinä heränneitä ajatuksia.

Saat tallenteen kummastakin osiosta omaan käyttöösi.

Yksityistapaaminen / tapaamispaikkoina Joensuu, Mäntyharju, Imatra tai mahdollisesti myös oma paikkakuntasi (n. 2-3 tuntia)  VARAA TÄSTÄ

Kahvi-/teetarjoilu sekä tallenne omaan käyttöön + kirjasuosituksia tarpeen mukaan.

Ystäväryhmän kanssa (n.3-4 tuntia) VARAA TÄSTÄ

Ryhmässä 3-5 osallistujaa ryhmän kokoajan lisäksi. Sovitellaan aikataulu ja tapaamispaikka tai etäyhteysmuoto. Ryhmän kokoaja ja tapaamisen organisoija hoitaa yhteydenpidon. Näitä tapaamisia emme kukaan äänitä osallistujien yksityisyyden suojaamiseksi ellemme yhdessä toisin sovi. Varaudu siis muistiinpanovälinein.