Share |

TARJOUS: Kun tilaat yhdessä ystävän kanssa kummallekin oman ohjausajan, hinta on 2 x 60e (normaalisti 2 x 70e).

Kuuntele ennen ohjauskeskustelua tämä pieni esittely. Iso kiitokseni ohjauskeskusteluun osallistuneille sydäntä lämmittävästä palautteesta, linkistä aukeaa kirjeistä yksi.

Omalla energiallasi luot ja muokkaat elämääsi, tiedostitpa sen tai et. Autan sinua ymmärtämään, mikä merkitys tutkimusten mukaan tietoisuudella, ajatuksella, asenteilla ja tunteilla on elämäsi muotoutumisessa. Sinua tukemaan yhdistyvät  ammattitaitoni ohjaajana ja kouluttajana sekä perehtyneisyyteni tíetoisuutta käsittelevään tutkimukseen ja kirjallisuuteen. Kokemani aineettoman mutta tietoisen maailman johdatus ja ohjaus välittyy parhaaksesi, mutta en toimi varsinaisena näkijänä tai edesmennetten viestien tuojana.

Joskus viesti edesmenneeltä voi olla selkeä. Sangen määrätietoinen ja päättäväinen oli näkyni mies, kahlasi rantaveteen ja lähti uimaan järven selälle päin. Villasukat jalassa herättivät ihmetykseni, mutta eipä tuota sen kummemmin selitellyt. Kyselin mieheltä ajatuksissani myös sitä, kuinka hän nyt tuolla tavalla ui selälle miettimättä, miten sitten käy, jos voimat ehtyvät. Mies totesi napakasti: "Kun on tavoite asetettu, sitä kohti mennään. Ei siitä mitään tule, jos rannalle jäädään epätietoisena pyörimään ja jossittelemaan!" Lopuksi sanoa napsautti: "Eno." Kävijälle kerroin kuvauksen ja hän totesi sen sopivan tarkasti  enoonsa, joka oli myös hänen kumminsa. Elämäntilanteensa, johon ohjausta tuli hakemaan, oli kuin tuota rannalla jossittelua. Villasukat herättivät hilpeyttä; enon sisko oli kova sukkia kutomaan, niitä riitti jaettavaksi koko suvulle ja veli tietenkin läheisenä sai niitä runsaasti.

OHJAUSKESKUSTELU / zoom, skype, whatsapp (varaa aikaa reilu tunti)

Sinua ehkä mietityttää jokin asia henkisellä polullasi etkä löydä suuntaa etkä selitystä. Ehkä haluat peilailla tämänhetkistä elämääsi erilaisten mahdollisuuksien näkökulmasta. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla selvää tunnetta siitä, miksi otat yhteyttä. Riittää, että jokin sinua siihen vetää.

Saat sähköpostissa: linkin tallenteeseen keskustelusta omaan käyttöösi ja omalle koneellesi tallentamiseen + mahdollisia kirjavinkkejä, joista sinulle on hyötyä. Kustannus 70 e.

OHJAUSPAKETTI / zoom, skype, whatsapp (varaa aikaa 2 x n. 1 tunti)

Saan ohjauksessa olleilta viestejä ja soittoja: "Juteltiin jo kerran, sorry, jos häiritsen, mutta vielä mietin...", "En ole nyt varannut aikaa, mutta toukokuussa tapasimme. ja silloin..", "Kirjavinkkisi herätti ajatuksia, oisko sulla hetki aikaa...". Paketin myötä voit ottaa yhteyttä anteeksi pyytelemättä sen jälkeen, kun olet sulatellut ensimmäistä keskustelua ja siinä heränneitä ajatuksia.

Saat tallenteen kummastakin osiosta omaan käyttöösi sekä mahdollisesti sinua auttavia kirjavinkkejä. Kustannus 120 e.

YKSITYISTAPAAMINEN / Joensuu, Mäntyharju, Imatra (varaa aikaa reilu 2 tuntia)

Koronarajoitusten salliessa voimme tavata samassa tilassa jutellen.

Kahvi-/teetarjoilu sekä tallenne omaan käyttöön + kirjasuosituksia tarpeen mukaan. Kustannus 140 e.

YSTÄVÄRYHMÄN KANSSA (varaa aikaa reilu 3 tuntia)

Ryhmässä 3-5 osallistujaa ryhmän kokoajan lisäksi. Sovitellaan aikataulu ja tapaamispaikka TAI kokoonnutaan etäyhteyksin. Ryhmätapaamisia emme kukaan tallenna osallistujien yksityisyyden suojaamiseksi ellemme yhdessä toisin sovi. Varaudu siis muistiinpanovälinein.

Zoom, teams tai skype. Ryhmän kokoaja ja tapaamisen organisoija hoitaa yhteyden. Kustannus 80 e osallistuja, tilaisuuden organisoiva kokoonkutsuja 60 e.

Live -tapaamisissa pienimuotoinen kahvi- ja teetarjoilu, johon kukin voi tuoda pientä syötävää. 

Voit järjestää ystäviesi kesken zoom-, skype- tai teams -tapaamisen ja kutsua minut mukaan!