Share |

Kuuntelepa muutama sananen ohjaukseen tulijalle

Omalla energiallasi luot ja muokkaat elämääsi, tiedostitpa sen tai et. Autan sinua ymmärtämään, mikä merkitys tutkimusten mukaan tietoisuudella, ajatuksella, asenteilla ja tunteilla on elämäsi muotoutumisessa. Sinua tukemaan yhdistyvät  ammattitaitoni ohjaajana ja kouluttajana sekä perehtyneisyyteni tíetoisuutta käsittelevään tutkimukseen ja kirjallisuuteen. Kokemani aineettoman mutta tietoisen maailman johdatus ja ohjaus välittyy parhaaksesi, mutta en toimi varsinaisena näkijänä tai edesmennetten viestien tuojana.

OHJAUSKESKUSTELU / zoom, skype, whatsapp (varaa aikaa reilu tunti)

Sinua ehkä mietityttää jokin asia henkisellä polullasi etkä löydä suuntaa etkä selitystä. Ehkä haluat peilailla tämänhetkistä elämääsi erilaisten mahdollisuuksien näkökulmasta. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla selvää tunnetta siitä, miksi otat yhteyttä. Riittää, että jokin sinua siihen vetää.

70 e. Hintaan sisältyy tallenne omaan käyttöön.

OHJAUSPAKETTI / zoom, skype, whatsapp (varaa aikaa 2 x n. 1 tunti)

Saan ohjauksessa olleilta viestejä ja soittoja: "Juteltiin jo kerran, sorry, jos häiritsen, mutta vielä mietin...", "En ole nyt varannut aikaa, mutta toukokuussa tapasimme. ja silloin..", "Kirjavinkkisi herätti ajatuksia, oisko sulla hetki aikaa...". Paketin myötä voit ottaa yhteyttä anteeksi pyytelemättä sen jälkeen, kun olet sulatellut ensimmäistä keskustelua ja siinä heränneitä ajatuksia.

130 e. Hintaan sisältyy tallenne kummastakin osiosta omaan käyttöön.

YKSITYISTAPAAMINEN / Joensuu, Mäntyharju, Imatra (varaa aikaa reilu 2 tuntia)

Koronarajoitusten salliessa voimme tavata samassa tilassa jutellen.

140 e. Hintaan sisältyy kahvi-/teetarjoilu  sekä tallenne omaan käyttöön.

YSTÄVÄN TAI YSTÄVÄRYHMÄN KANSSA (varaa aikaa reilu 3 tuntia)

Ryhmässä 2-5 osallistujaa. Sovitellaan aikataulu ja tapaamispaikka TAI kokoonnutaan zoomissa tai skypessä . Ryhmätapaamisia emme kukaan tallenna osallistujien yksityisyyden suojaamiseksi ellemme yhdessä toisin sovi. Varaudu siis muistiinpanovälinein.

Zoom, teams, skype 70 e / osallistuja. Varaudu omalla kahvi- tai teekupposella!

Joensuussa 90 e / osallistuja. Hintaan sisältyy pienimuotoinen kahvi- ja teetarjoilu, johon voi halutessaan tuoda pientä syötävää.

Kauempana 110 e/osallistuja. Yhteishinta sisältää matka- ja majoituskuluni. Karjalanpiirakat tuomisina!