KORONAA VAROEN

Vastuu viruksen leviämisestä on meillä kaikilla. Tämän vuoksi tapaamiset siirrämme myöhemmin sovittavaan ajankohtaan. Puhelinyhteys toimii! Riskiryhmäläisille erityiseen hintaan 40 e (normaalihinta 60 e).

VIRUSVAPAA PUHELINTAPAAMINEN:

AJATTELE UUSIKSI - keskustelutuokio (1 - 1,5 tuntia) 

Tuntuuko, että jotain etsiskelet, mutta et oikein tiedä, mitä?

Ajatus on energiaa. Omalla ajatuksellasi luot ja muokkaat elämääsi. Kun pyörität samoja ajatuksia aina uudelleen, pyörii elämäsi paikoillaan. Kun muutat ajatuksesi, muutat elämäsi. Siinä autan. Joskus oivallus ei vaadi tätä keskustelutuokiota enempää, mutta halutessasi voimme jatkaakin. Sovi aika puhelinkeskustelulle.

TYÖKALUNA TIETOISUUS -ohjaustapaamiset (Joensuussa, Kouvolassa, Imatralla, Mäntyharjulla ja Jyväskylässä)

Mitä se on sinun kohdallasi ohjattavana?

Omalla energiallasi luot ja muokkaat elämääsi, tiedostitpa sen tai et. Autan sinua ymmärtämään, mikä merkitys tutkimusten mukaan tietoisuudella, ajatuksella, asenteilla ja tunteilla on elämäsi muotoutumisessa.

Mitä se on minun kohdallani ohjaajana?

Sinua tukemaan yhdistyvät  ammattitaitoni ohjaajana ja kouluttajana, perehtyneisyyteni tíetoisuutta käsittelevään tutkimukseen ja kirjallisuuteen sekä kokemani aineettoman mutta tietoisen maailman johdatus. Usein koen Korkeimman Tietoisuuden ohjaavan sanottavaani juuri sinulle tarkoitetuksi. Joku tästä maailmasta jo poistunut saattaa ilmaantua kuin vahvistamaan, että näkymätön maailma on sinua tukemassa. En kuitenkaan toimi varsinaisena edesmenneitten viestejä välittävänä näkijänä. Voimme toki keskustella kokemastasi "toisesta todellisuudesta", jos se sinua askarruttaa.

Ohjaustapaamisten kustannukset tässä.

Yksityistapaaminen (2-3 tuntia)

AIKA JA PAIKKA Tapaamme joko kotonani Joensuussa, Kaija Juurikkalan ateljee Valossa Mäntyharjulla, tunnelmallisessa pikkumökissä Kouvolassa (kuvat alla), Imatralla tai mahdollisuuksien mukaan Jyväskylässä.

kuva.png kuva2.png kuva3.png

Vaikka yhteisessä tilassa ja energiassa tapaaminen on ideaali, pitkämatkalaisten kanssa voimme heidän toivomuksestaan keskustella myös Skypessa tai Whatsappissa.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN Ks. ota yhteyttä.

Ystävän kanssa (2-3 tuntia)

Voit tulla ystävän kanssa yhdessä hakemaan tietoa ja juttelemaan näillä sivuilla esitetyistä asioista tai omista kokemuksista. On hienoa olla tukemassa tällaista pohtimista. 

AIKA JA PAIKKA Tapaamme joko kotonani Joensuussa, Imatralla tai Kaija Juurikkalan ateljee Valossa Mäntyharjulla.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN  Ks. ota yhteyttä.

Pohdintaryhmä (3-4 h)

Keskustellaan 3-8 osallistujan ryhmässä Edetään yhdessä -sivulla kertomastani rennossa tunnelmassa, tavallisella kielellä, rajoja tieteen, mystiikan ja uskontojen välillä madaltaen. Tarjoan näkökulmia, en ehdottomuuksia. Ohjaan tietoisen ajatuksen käyttöön tavoitteen saavuttamisessa.

AIKA JA PAIKKA Aloitamme tapaamisen sovittuna päivänä klo 13.00 kotonani Joensuussa, Imatralla tai Kaija Juurikkalan ateljee Valossa Mäntyharjulla.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN  Ks. ota yhteyttä. Kun kiinnostuneita on riittävästi, kokoan ryhmän ja sovin kokoontumisesta tarkemmin.

Oma ryhmä (3-4 h)

Voit koota ryhmän (3-8 osallistujaa itsesi mukaan lukien) ja kutsua minut paikalle. Voitte valita aiheita, joita haluatte pohdintaryhmän sisällön lisäksi / tilalla käsiteltävän.

AIKA JA PAIKKA Sovitaan aloitusaika matkan vaatiman ajan mukaan. Kokoonnumme valitsemassasi paikassa tai vaihtoehtoisesti voit tuoda ryhmäsi joko kotiini Joensuuhun tai Mäntyharjulle ateljee Valoon.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN  Ks. ota yhteyttä.