Share |

VIRUSVAPAAT PUHELIN-/SKYPETAPAAMISET MAHDOLLISIA MYÖS. Varaa aika.

Ohjaustapaamisten kustannukset tässä.

VETOVOIMAN LAKI (law of attraction) toimii vain oikein ymmärrettynä. Siksi harmittaa siitä puhumisen pinnallisuus, jolla todellisuudesta on tullut ihan huuhaata. Jos olet valmis, selitän sinulle asian oikean lainalaisuuden ja sen käytön tieteen valossa siten, että pystyt sen ymmärtämään. Ymmärrys muuttaa tiedon työkaluksi, jonka käytön voi harjoituksella oppia. Siihen ohjaan myös. Mutta sinun on todella haluttava tätä. Jos tunnet näin, ota yhteyttä.

TYÖKALUNA TIETOISUUS -ohjaustapaamiset (Joensuussa, Mäntyharjulla tai Imatralla)

Mitä se on sinun kohdallasi ohjattavana?

Omalla energiallasi luot ja muokkaat elämääsi, tiedostitpa sen tai et. Kun pyörität samoja ajatuksia aina uudelleen, pyörii elämäsi paikoillaan. Kun muutat ajatuksesi, muutat elämäsi. Autan sinua ymmärtämään, mikä merkitys tutkimusten mukaan tietoisuudella, ajatuksella, asenteilla ja tunteilla on elämäsi muotoutumisessa.

Mitä se on minun kohdallani ohjaajana?

Sinua tukemaan yhdistyvät  ammattitaitoni ohjaajana ja kouluttajana, perehtyneisyyteni tíetoisuutta käsittelevään tutkimukseen ja kirjallisuuteen sekä kokemani aineettoman mutta tietoisen maailman johdatus. Usein koen Korkeimman Tietoisuuden ohjaavan sanottavaani juuri sinulle tarkoitetuksi. Joku tästä maailmasta jo poistunut saattaa ilmaantua kuin vahvistamaan, että näkymätön maailma on sinua tukemassa. En kuitenkaan toimi varsinaisena edesmenneitten viestejä välittävänä näkijänä. Voimme toki keskustella kokemastasi "toisesta todellisuudesta", jos se sinua askarruttaa.

Yksityistapaaminen (1,5 -2 tuntia)

AIKA JA PAIKKA: ehdota paikkakuntaa ja sinulle sopivaa aikaa, sovitellaan.

Vaikka yhteisessä tilassa ja energiassa tapaaminen on ideaali, pitkämatkalaisten kanssa voimme heidän toivomuksestaan keskustella myös Skypessa tai Whatsappissa. 

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN Ks. ota yhteyttä.

Ystävän kanssa (2-3 tuntia)

Voit tulla ystävän kanssa yhdessä hakemaan tietoa ja juttelemaan näillä sivuilla esitetyistä asioista tai omista kokemuksista. On hienoa olla tukemassa tällaista pohtimista. 

AIKA JA PAIKKA: ehdottakaa aikaa ja paikkakuntaa, sovitellaan. Paikkakunnat: Joensuu, Mäntyharju, Imatra.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN  Ks. ota yhteyttä.

Yleinen pohdintaryhmä (3-4 h)

Keskustellaan 3-8 osallistujan ryhmässä rennossa tunnelmassa, tavallisella kielellä, rajoja tieteen, mystiikan ja uskontojen välillä madaltaen. Tarjoan näkökulmia, en ehdottomuuksia. Ohjaan tietoisen ajatuksen käyttöön tavoitteen saavuttamisessa.

AIKA JA PAIKKA Aloitamme tapaamisen sovittuna päivänä klo 13.00. Paikkakunnat: Joensuu, Mäntyharju, Imatra. (Koronan vuoksi olemme sopineet ryhmätapaamiset skype-kokouksina tähän mennessä, jatkossa jokaisen ryhmän kanssa katsomme tilanteen ja toimimme sen mukaan.)

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN  Ks. ota yhteyttä. Kun kiinnostuneita on riittävästi, kokoan ryhmän ja sovin kokoontumisesta tarkemmin.

Oma ryhmä (3-4 h)

Voit koota ryhmän (3-8 osallistujaa itsesi mukaan lukien) ja kutsua minut paikalle. Voitte valita aiheita, joita haluatte pohdintaryhmän sisällön lisäksi / tilalla käsiteltävän.

AIKA JA PAIKKA Sovitaan aloitusaika matkan vaatiman ajan mukaan. Kokoonnumme valitsemassasi paikassa tai vaihtoehtoisesti voit tuoda ryhmäsi jollekin yllä mainituista paikkakunnista.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN  Ks. ota yhteyttä.