Share |

Tule, vaikka et osaa sanoa, miksi. Juuri siksi tapaamisemme on paikallaan! Ota yhteyttä.  HUOM: 9.-10. helmikuuta Kouvolassa, ma 10. pvä vielä yksi aika varattavissa!

Yleistä tietoa tapaamisista

Tiedämme jo, että kaikki on energiaa ja että näkyvä maailma on sen tihentymää. Mekin. Omalla energiallamme luomme, tiedostimmepa sen tai emme. Tapaamisissa keskeistä on itsen, elämän ja tavoitteiden tarkastelu tässä valossa. Autan ymmärtämään, miten tietoisuus, ajatukset, asenteet ja tunteet luovat ja muokkaavat elämää, olosuhteita ja ympäristöä.

Ohjaus ei ole terapiaa vaan vuorovaikutuksellista keskustelua sinun ja ammattitaitoni kesken. Voimme toki keskustella kokemastasi "toisesta todellisuudesta", jos se sinua askarruttaa. Usein koen Korkeimman Tietoisuuden ohjaavan sanottavaani juuri sinulle tarkoitetuksi. Joku tästä maailmasta jo poistunut saattaa ilmaantua lähinnä vahvistamaan, että näkymätön maailma on sinua tukemassa. En kuitenkaan toimi varsinaisena edesmenneitten viestejä välittävänä näkijänä.

Tapaamisten kustannukset tässä.

Yksityistapaaminen (2-3 tuntia)

AIKA JA PAIKKA Tapaamme joko kotonani Joensuussa, Kaija Juurikkalan ateljee Valossa Mäntyharjulla tai tunnelmallisessa pikkumökissä Kouvolassa. Vaikka yhteisessä tilassa ja energiassa tapaaminen on ideaali, pitkämatkalaisten kanssa voimme heidän toivomuksestaan keskustella myös Skypessa tai Whatsappissa.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN Ks. ota yhteyttä.

Ystävän kanssa (2-3 tuntia)

Voit tulla ystävän kanssa yhdessä hakemaan tietoa ja juttelemaan näillä sivuilla esitetyistä asioista tai omista kokemuksista. On hienoa olla tukemassa tällaista pohtimista. 

AIKA JA PAIKKA Tapaamme joko kotonani Joensuussa tai Kaija Juurikkalan ateljee Valossa Mäntyharjulla.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN  Ks. ota yhteyttä.

Pohdintaryhmä (3-4 h)

Keskustellaan 3-8 osallistujan ryhmässä Edetään yhdessä -sivulla kertomastani rennossa tunnelmassa, tavallisella kielellä, rajoja tieteen, mystiikan ja uskontojen välillä madaltaen. Tarjoan näkökulmia, en ehdottomuuksia. Ohjaan tietoisen ajatuksen käyttöön tavoitteen saavuttamisessa.

AIKA JA PAIKKA Aloitamme tapaamisen sovittuna päivänä klo 13.00 kotonani Joensuussa tai Kaija Juurikkalan ateljee Valossa Mäntyharjulla.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN  Ks. ota yhteyttä. Kun kiinnostuneita on riittävästi, kokoan ryhmän ja sovin kokoontumisesta tarkemmin.

Oma ryhmä (3-4 h)

Voit koota ryhmän (3-8 osallistujaa itsesi mukaan lukien) ja kutsua minut paikalle. Voitte valita aiheita, joita haluatte pohdintaryhmän sisällön lisäksi / tilalla käsiteltävän.

AIKA JA PAIKKA Sovitaan aloitusaika matkan vaatiman ajan mukaan. Kokoonnumme valitsemassasi paikassa tai vaihtoehtoisesti voit tuoda ryhmäsi joko kotiini Joensuuhun tai Mäntyharjulle ateljee Valoon.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN  Ks. ota yhteyttä.