Share |

 OHJAUKSESSANI YHDISTYVÄT PITKÄAIKAISEN OHJAAJAN AMMATTITAITO JA
HERKKYYS AISTIA NÄKYMÄTÖNTÄ, NS. SELVÄTIETOISUUS. En silti toimi varsinaisena näkijänä tai edesmenneitten viestien tuojana enkä varsinkaan ennustajana.

Kuuntele ohjauksen esittely.

**

Ohjauskeskusteluun osallistuneiden palautetta:

"Halusin vielä laittaa viestin meidän viime viikon ohjauskeskustelun jälkeen! Olen kuunnellut tuon tallenteen muutaman kerran ja löytänyt meidän keskustelusta ihan valtavan paljon tärkeää & merkityksellistä asiaa. Oli tärkeää saada kuulla näitä asioita ja olen todella kiitollinen, että sain keskustella kanssasi juuri nyt. Ehdin myös jo kuunnella tuon Anita Moorjanin kirjan, joka resonoi valtavasti ja herätti paljon ajatuksia.Kiitos vielä todella paljon & oikein hyvää kesää!❤️Lämpimin terveisin, T...e"

"Muistimme joukolla edesmennyttä ystävää lauantaina, kävimme muistopaikalla. Vahvana hänen tunsin siellä mukana olevan. Tunnelma oli hyvin iloinen kaiken kaikkiaan. 💗 Sekä ystävälleni että sinulle olen ollut kiitollinen, että hän minulle pystyi "soittamaan" tuonpuoleisesta sinun kauttasi. 😊 Kiitos jälleen sinulle, olet ihan kultaa! S...a"

Palautemuistiinpanoista hykerrellen poimittu: "Ennen keskustelua kanssasi olin vain miehentumppi. Tuskin ylsin henkisesti baaritiskin reunalle."

OHJAUSKESKUSTELU / zoom, skype, whatsapp, puhelu (varaa aikaa reilu tunti)

Saat keskustelun tallenteena omaan käyttöösi + mahdollisia kirjavinkkejä, joista sinulle on hyötyä. Kustannus 70 e.

OHJAUSPAKETTI / zoom, skype, whatsapp (varaa aikaa 2 x n. 1 tunti)

Saan ohjauksessa olleilta viestejä ja soittoja: "Juteltiin jo kerran, sorry, jos häiritsen, mutta vielä mietin...", "En ole nyt varannut aikaa, mutta toukokuussa tapasimme. ja silloin..", "Kirjavinkkisi herätti ajatuksia, oisko sulla hetki aikaa...". Paketin myötä voit ottaa yhteyttä anteeksi pyytelemättä sen jälkeen, kun olet sulatellut ensimmäistä keskustelua ja siinä heränneitä ajatuksia.

Saat tallenteen kummastakin osiosta omaan käyttöösi sekä mahdollisesti sinua auttavia kirjavinkkejä. Kustannus 120 e.

YKSITYISTAPAAMINEN / Joensuu, Mäntyharju, Imatra (varaa aikaa reilu 2 tuntia)

Koronarajoitusten salliessa voimme tavata samassa tilassa jutellen.

Kahvi-/teetarjoilu sekä tallenne omaan käyttöön + kirjasuosituksia tarpeen mukaan. Kustannus 140 e.

YSTÄVÄRYHMÄN KANSSA (varaa aikaa reilu 3 tuntia)

Ryhmässä 3-5 osallistujaa ryhmän kokoajan lisäksi. Sovitellaan aikataulu ja tapaamispaikka TAI kokoonnutaan etäyhteyksin. Ryhmätapaamisia emme kukaan tallenna osallistujien yksityisyyden suojaamiseksi ellemme yhdessä toisin sovi. Varaudu siis muistiinpanovälinein.

Zoom, teams tai skype. Ryhmän kokoaja ja tapaamisen organisoija hoitaa yhteyden. Kustannus 80 e osallistuja, tilaisuuden organisoiva kokoonkutsuja 60 e.

Live -tapaamisissa pienimuotoinen kahvi- ja teetarjoilu, johon kukin voi tuoda pientä syötävää. 

Voit järjestää ystäviesi kesken zoom-, skype- tai teams -tapaamisen ja kutsua minut mukaan!