Yhteystiedot

laila.makinen@mentorit.fi
Kukkolankatu 2 A 14, 80200 Joensuu.

Tee löytöjä:
www.liikelahjat.fi
www.mainoskynät.fi

www.ergonomiatuotteet.fi

Share |

Tule, vaikka et osaa sanoa, miksi. Juuri siksi tapaamisemme on paikallaan! Ota yhteyttä.

.

Tapaaminen

Pääpaino tapaamisessa on sinun itsesi, elämäsi, tavoitteidesi ja ehkä vaikeankin  elämäntilanteesi jäsentelyssä. Siihen saat mittavan koulutukseni ja kokemukseni tuoman osaamiseni. Voimme myös keskustella omista kokemuksistasi tai kiinnostuksesi herättäneestä "toisesta todellisuudesta", joka on saanut sinut miettimään, mistä tässä kaikessa oikein on kysymys.

Joku tästä maailmasta jo poistunut tuttusi saattaa ilmaantua lähinnä vahvistamaan, että näkymätön maailma on sinua ja kasvuprosessiasi tukemassa. En kuitenkaan toimi varsinaisena edesmenneitten viestejä välittävänä näkijänä. Merkittävimmän ohjauksen koen useammin tulevan ammattitaidostani Korkeimman Tietoisuuden tuella kuin edesmenneeltä läheiseltä.

Tapaamisten kustannukset tässä.

Yksityistapaaminen (2-3 tuntia)

AIKA JA PAIKKA Tapaamme joko kotonani Joensuussa, Kaija Juurikkalan ateljee Valossa Mäntyharjulla tai tunnelmallisessa pikkumökissä Kouvolassa. Vaikka yhteisessä tilassa ja energiassa tapaaminen on ideaali, pitkämatkalaisten kanssa voimme heidän toivomuksestaan keskustella myös Skypessa tai Whatsappissa.

SISÄLTÖ Ohjaus ei ole terapiaa eikä ennustamista vaan vuorovaikutuksellista keskustelua sinun ja ammattitaitoni kesken. Se auttaa sinua oivaltamaan kokemustesi tarjoamaa opetusta ja tarttumaan rohkeammin oman elämäsi ohjaksiin.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN Ks. ota yhteyttä.

Ystävän kanssa (2-3 tuntia)

On tiedusteltu, voisiko ystävän kanssa tulla yhdessä hakemaan tietoa ja juttelemaan asioista, joihin mielenkiinto on herännyt. Kysyjät ovat nimittäneet näitä hörhöilyksi, huuhaaksi, henkiseksi kasvuksi, jänniksi jutuiksi. Minä taas sanoisin, että olemassaolon kokonaisuuteen ja oikeampaan todellisuuteen havahtuminen on alullaan. Ilman muuta olette tervetulleita! On hienoa olla tukemassa tällaista pohtimista. 

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN  Ks. ota yhteyttä.

Pohdintaryhmä (3-4 h)

Elämä todella heijastaa sitä mitä ajattelemme. Tämä on tieteellisestikin todettu. Mutta miten käytän ajatusta tietoisesti ja parhaakseni?

SISÄLTÖ: Keskustellaan 3-8 osallistujan ryhmässä Edetään yhdessä -sivulla kertomastani rennossa tunnelmassa, tavallisella kielellä, rajoja tieteen, mystiikan ja uskontojen välillä madaltaen. Tarjoan näkökulmia, en ehdottomuuksia. Ohjaan tietoisen ajatuksen käyttöön tavoitteen saavuttamisessa.

AIKA JA PAIKKA Aloitamme tapaamisen sovittuna päivänä klo 13.00 kotonani Joensuussa tai Kaija Juurikkalan ateljee Valossa Mäntyharjulla.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN  Ks. ota yhteyttä.

Oma ryhmä (3-4 h)

SISÄLTÖ Voit koota ryhmän (3-8 osallistujaa itsesi mukaan lukien) ja kutsua minut paikalle. Voitte valita aiheita, joita haluatte pohdintaryhmän sisällön lisäksi / tilalla käsiteltävän.

AIKA JA PAIKKA Sovitaan aloitusaika matkan vaatiman ajan mukaan. Kokoonnumme valitsemassasi paikassa tai vaihtoehtoisesti voit tuoda ryhmäsi joko kotiini Joensuuhun tai Mäntyharjulle ateljee Valoon.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN  Ks. ota yhteyttä.