Share |

KORONAA VAROEN

Koronatartuntojen lisäännyttyä loppukesästä

siirrymme varmuuden vuoksi etätapaamisiin. Yksityinen ohjauskeskustelu voidaan toteuttaa  puhelin-, skype- tai whatsapp -versiona ja sen hinta on 60 e (1-1,5 h). Ryhmän skype-tapaamisen hinta on 80 e osallistujaa kohti (3-4 h).

Tartuntatilastojen helpottaessa voit on line -tapaamisen sijaan varata myös lähitapaamisen, jonka kuitenkin toteutamme koronan muistaen. Tapaamispaikkakunnat ovat Joensuu, Mäntyharju ja Imatra.

Ohjaustapaamisten (live-tapaaminen) kustannukset tässä. Pohdintaryhmään osallistumisen  kustannus on aina sama teemasta riippumatta.

KOSKETUKSESSA NÄKYMÄTTÖMÄÄN MAAILMAAN - pohdintaryhmä

Onko kiinnostusta tämän teeman pohtimiseen 3-4 tunnin verran? Oma osuuteni on tukea pohdintaa kaikesta tutkimastani sekä omakohtaisista kokemuksistani käsin. Jos alustavasti kiinnostuneita löytyy tarpeeksi, kysyn sítovan ilmoittautumisen 4-6 hengen ryhmään. Jos ryhmä syntyy, kokoonnumme Joensuussa, Imatralla tai Mäntyharjulla. (Koronan vuoksi olemme sopineet ryhmätapaamiset skype-kokouksina tähän mennessä, jatkossa jokaisen ryhmän kanssa katsomme tilanteen ja toimimme sen mukaan.)

Elokuun pilottiryhmä täyttyi oitis, syyskuun ensimmäisen ryhmän varasivat keskenään tutut ihmiset omaksi ryhmäkseen Mäntyharjulle. Syyskuun loppupuolen ja lokakuun ryhmiin voi nyt ilmoittautua alustavasti. Sovitaan päivä ja paikkakunta ehdotuksienne pohjalta. Voit alustavasti varata jonkun näistä tapaamisista omalle ystäväryhmällesi, kerro siitä lisätietoihin varatussa kohdassa.

VIRUSVAPAAT PUHELINTAPAAMISET:

AJATTELE UUSIKSI - keskustelutuokio (1 - 1,5 tuntia)

Tuntuuko, että jotain etsiskelet, mutta et oikein tiedä, mitä?

Ajatus on energiaa. Omalla ajatuksellasi luot ja muokkaat elämääsi. Kun pyörität samoja ajatuksia aina uudelleen, pyörii elämäsi paikoillaan. Kun muutat ajatuksesi, muutat elämäsi. Siinä autan. Joskus oivallus ei vaadi tätä keskustelutuokiota enempää, mutta halutessasi voimme jatkaakin. Sovi aika puhelinkeskustelulle. 

TYÖKALUNA TIETOISUUS -ohjaustapaamiset

Mitä se on sinun kohdallasi ohjattavana?

Omalla energiallasi luot ja muokkaat elämääsi, tiedostitpa sen tai et. Autan sinua ymmärtämään, mikä merkitys tutkimusten mukaan tietoisuudella, ajatuksella, asenteilla ja tunteilla on elämäsi muotoutumisessa.

Mitä se on minun kohdallani ohjaajana?

Sinua tukemaan yhdistyvät  ammattitaitoni ohjaajana ja kouluttajana, perehtyneisyyteni tíetoisuutta käsittelevään tutkimukseen ja kirjallisuuteen sekä kokemani aineettoman mutta tietoisen maailman johdatus. Usein koen Korkeimman Tietoisuuden ohjaavan sanottavaani juuri sinulle tarkoitetuksi. Joku tästä maailmasta jo poistunut saattaa ilmaantua kuin vahvistamaan, että näkymätön maailma on sinua tukemassa. En kuitenkaan toimi varsinaisena edesmenneitten viestejä välittävänä näkijänä. Voimme toki keskustella kokemastasi "toisesta todellisuudesta", jos se sinua askarruttaa.

Yksityistapaaminen (2-3 tuntia)

AIKA JA PAIKKA: ehdota paikkakuntaa ja sinulle sopivaa aikaa, sovitellaan.

Vaikka yhteisessä tilassa ja energiassa tapaaminen on ideaali, pitkämatkalaisten kanssa voimme heidän toivomuksestaan keskustella myös Skypessa tai Whatsappissa. 

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN Ks. ota yhteyttä.

Ystävän kanssa (2-3 tuntia)

Voit tulla ystävän kanssa yhdessä hakemaan tietoa ja juttelemaan näillä sivuilla esitetyistä asioista tai omista kokemuksista. On hienoa olla tukemassa tällaista pohtimista. 

AIKA JA PAIKKA: ehdottakaa aikaa ja paikkakuntaa, sovitellaan. Paikkakunnat: Joensuu, Mäntyharju, Imatra.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN  Ks. ota yhteyttä.

Pohdintaryhmä (3-4 h)

Keskustellaan 3-8 osallistujan ryhmässä Edetään yhdessä -sivulla kertomastani rennossa tunnelmassa, tavallisella kielellä, rajoja tieteen, mystiikan ja uskontojen välillä madaltaen. Tarjoan näkökulmia, en ehdottomuuksia. Ohjaan tietoisen ajatuksen käyttöön tavoitteen saavuttamisessa.

AIKA JA PAIKKA Aloitamme tapaamisen sovittuna päivänä klo 13.00. Paikkakunnat: Joensuu, Mäntyharju, Imatra. 

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN  Ks. ota yhteyttä. Kun kiinnostuneita on riittävästi, kokoan ryhmän ja sovin kokoontumisesta tarkemmin.

Oma ryhmä (3-4 h)

Voit koota ryhmän (3-8 osallistujaa itsesi mukaan lukien) ja kutsua minut paikalle. Voitte valita aiheita, joita haluatte pohdintaryhmän sisällön lisäksi / tilalla käsiteltävän.

AIKA JA PAIKKA Sovitaan aloitusaika matkan vaatiman ajan mukaan. Kokoonnumme valitsemassasi paikassa tai vaihtoehtoisesti voit tuoda ryhmäsi jollekin yllä mainituista paikkakunnista.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMINEN  Ks. ota yhteyttä.