Share |

Laskutuksen peruste

Näkijyyteni tai tapaamisessa mahdollisesti saatu ns. näkymättömän ohjaus ei ole laskutuksen peruste. Kustannus muodostuu ajasta, jonka tapaamiseen omasta ajastani annan sekä ohjaustaidostani, jonka olen pitkällä koulutuksella hankkinut. Jos laskuttaisin pelkästään jälkimmäisestä, tapaamisen kustannus olisi suurempi.

Olen kiitollinen ohjaustilanteisiin ilmaantuvasta korkeammasta ohjauksesta ja vuorovaikutuksesta sen kanssa. Uskon, että kaikilla on valmius yhteyteen Korkeimman Tietoisuuden kanssa, mutta kaikki eivät ole vielä sitä tiedostaneet. Ohjaustapaamisessa pyrin auttamaan myös tässä.

AJATTELE UUSIKSI -keskustelutuokio (1-1,5 tuntia)

60 e. Hintaan sisältyy tapaamisen tallenne omaan käyttöön.

TYÖKALUNA TIETOISUUS

Yksityistapaaminen (2 -3 tuntia)

120 e. Hintaan sisältyy pienimuotoinen kahvi-/teetarjoilu ja tapaamisen
tallenne omaan käyttöön.

Ystävän kanssa (2 -3 tuntia)

180 e. Hintaan sisältyy pienimuotoinen kahvi- ja teetarjoilu. Varaudu muistiinpanovälinein, sillä tallennetta keskustelustamme emme tee elleivät molemmat osallistujat niin halua.

Pohdintaryhmä (3-4 tuntia)

90 e / osallistuja. Hintaan sisältyy kahvi- ja teetarjoilu, johon voi halutessaan tuoda itsekin pientä syötävää. Ryhmätapaamisia emme kukaan tallenna osallistujien yksityisyyden suojaamiseksi. Varaudu siis muistiinpanovälinein.

Kokoamasi oma ryhmä (3-4 tuntia)

Joensuussa 90 e / osallistuja. Hintaan sisältyy pienimuotoinen kahvi- ja teetarjoilu, johon voi halutessaan tuoda pientä syötävää.

Kauempana 110 e/osallistuja. Yhteishinta sisältää matka- ja majoituskuluni. Karjalanpiirakat tuomisina! Ryhmätapaamisia emme kukaan tallenna osallistujien yksityisyyden suojaamiseksi. Varaudu siis muistiinpanovälinein.